tirsdag den 10. april 2012

Biblia.com

Jeg har tidligere skrevet om Bibelprogrammer til computeren, og om bibelhjælp på nettet (se hér og hér).
http://evangelietogtjenesten.blogspot.com/search/label/Bibelprogrammer

http://evangelietogtjenesten.blogspot.com/2012/02/bibloscom.html


Der er en anden mulighed som jeg også gerne vil pege på; Logos har udviklet en online tjeneste, som faktisk er temmelig genial. Den hedder Biblia.com. Første gang man logger ind på den ser den således ud:


Som udgangspunkt får man en række grundlæggende Bibeloversættelser stillet til rådighed. Det gælder for eksempel: ESV, Græsk NT, Youngs' oversættelse. Man kan så tilkøbe de forskellige ressourcer som der findes på logos.com's hjemmeside. Her er det et udklip fra Logos kortserie, der er klippet ind;På den måde kan man selv sammensætte sit bibliotek, alt efter hvad man har brug for. På logos.com finders der over 8000 produkter man kan tilkøbe inden for de forskellige teologiske fag; Det spænder fra opbyggelig litteratur (som f.eks. for the love of God) til kommentarværker (fx: Word Biblical Commentary eller Lenski's klassiske lutherske kommentar til hele NT.

Biblia.com er ifølge Logos selv stadigvæk i Beta udgave så der udvikles stadig på det. Med den erfaring jeg har med logos efterhånden kan det kun betyde at det bliver endnu bedre.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar